Lid worden?

Wil je tafeltennis beleven zoals het zou moeten kunnen, namelijk op elk gewenst niveau met elk gewenst doel zoals in onze visie beschreven? Ben je tussen 6 en 100 jaar oud? Wil je begeleide training of liever wat vrij spelen? Neem je graag deel aan competitie of tornooien of toch liever niet en speel je enkel voor je plezier?

Bij TTC Aarschot kan dit allemaal!

Voor al onze leden, jong en oud, moet tafeltennis een leuke hobby kunnen zijn. Wij voorzien ruime trainingsmogelijkheden zodat iedereen kan aansluiten en bepalen hoeveel tijd en inzet zij/hij aan deze sport wenst te spenderen:

  • Jeugdtrainingen en geleide trainingen : donderdag van 19u00 tot 20u30 en zondag van 10u00 – 12u00
  • vrije trainingsmomenten / trainingsmomenten voor recreanten: donderdag vanaf 20u30 en zondag vanaf 10u

Je mag steeds enkele keren komen “proeven” van het spelletje zodat je tijd hebt om te beslissen of je je wilt aansluiten of niet. Een eigen palet is dan nog niet nodig, testpaletjes van goede kwaliteit hebben we genoeg. Na deze proefperiode moet je je echter wel aansluiten om te kunnen sporten als een verzekerd lid bij TTC Aarschot en de Vlaamse Tafeltennis Liga. De aanschaf van een eigen palet wordt dan wel vereist. Onze trainers staan ter beschikking om spelers te adviseren bij de aankoop van een geschikt houtje of rubbers. Wij kunnen via onze club voor onze spelers een mooie korting verkrijgen bij enkele van de betere tafeltenniswinkels. Het staat iedereen echter vrij zijn materiaal te kopen waar hij/zij dit wenst. De prijzen voor het lidmaatschap bij de club zijn:

  • jeugd (-21j) betaalt € 95
  • senioren € 110
  • gedifferentieerd lidgeld: meerdere jeugdspelers binnen hetzelfde gezin krijgen bij een 2de aansluiting € 5 korting.
  • rekeningnummer: BE54 0010 8602 1797

Bij deze het inschrijvingsformulier: VTTL eerste aansluitingsformulier 2019-2020

Door je in te schrijven ben je dus verzekerd, mag je aan de trainingen een heel jaar meedoen en kan je bij ons indien gewenst ook competitie spelen. Dit kan op verschillende niveaus in de provinciale, recreatieve of jeugdreeksen. Provinciale reeksen spelen op vrijdagavond hun thuismatchen, jeugdmatchen worden op zaterdagmiddag beslecht en de wedstrijden van de recreanten gaan door op een avond in de week. Tevens kan er door deze aansluiting ook deelgenomen worden aan tornooien. Let wel, bij vele tornooien moet er nog een beperkte som inschrijvingsgeld betaald worden (dikwijls in de grootteorde van 5 euro).

Al dit leuks gaat door in de sporthal, van het Sancta Maria Instituut, Albertlaan 16-18, 3200 Aarschot.